The newly-renovated Shaker Heights facility is designed to elevate the image of CDC at the corporate headquarters level. The building needed a new canopy that was sensitive to the existing building while providing a modern appeal that CDC wanted to launch.

Center for Dialysis Care

The large, existing atrium was clad in wood paneling that cascaded from the third floor ceiling down to the first floor to connect the corporate headquarters to the patient treatment areas which exist on the first floor. The resulting overlap of planes defines spaces within the atrium and brings a warmer feel to circulation and seating areas.

Center for Dialysis Care

The canopy was designed to project the new, modern appeal of CDC; translating the brick and dark Tudor trim to a broad wood plane bounded by a dark bronze fascia.